Prijava za kupce
Geslo?

Funkcije

DRAWings 4 programska oprema za vezenje končno na voljo!

Z veseljem vam sporočamo, da je končno na voljo v celoti nov DRAWings®. Vsi Corel® DRAWings® PRO uporabniki lahko nadgradijo DRAWings 4 po posebni ceni US$ 299/210€.

DRAWings® 4 je več kot samo nadgradnja programske opreme in močna zbirka novih funkcij: je tudi temeljita podpora vaši najljubši programski opremi za vezenje z lastnimi orodji za oblikovanje! Kupite DRAWings 4 zdaj za 1799US$/1299€.

DRAWings 4 funkcije!

OPOZORILO: DRAWings® 4 je na voljo v eni izdaji: ekvivalent do sedaj poznananemi programski opremi “Professional Edition” DRAWings in bere vse ".DRAW" datoteke, ustvarjene s katerokoli prejšnjo verzijo..

Vse funkcije in orodja predhodnih Professional Editions so ostalev tej novi DRAWings® 4 verziji nespremenjene!

NOV DRAWings® vgrajeni oblikovalec

DRAWings® 4 je bil razvit zato, da vključi svoj lastni vgrajeni oblikovalec z orodji, ki pomagajo risati vaše ideje na 3D vezenine v realnem času, medtem ko programska oprema interaktivno obnavlja vse parametre vezenja!

Vsa oblikovalska orodja kot so oblike, urejanje, kombiniranje, copy/paste in še več, so vgrajena v DRAWings® z namenom, da vam zagotovijo hiter in za uporabo enostaven način oblikovanja medtem ko imate še vedno tudi možnost uporabe vaše priljubljene grafične programske opreme.

NOVO“Scan To Embroidery” orodje

Nova možnost skeniranja vam sedaj omogoča, da samo z nekaj kliki skenirate podobe in jih celo konvertirate direktno na vezenino ali pa jih uporabite kot predlogo za ročno oblikovanje podobe na površini.


undefined

NOVI vgrajeni »Auto tracer«(avto-sledenje) z nastavitvijo barv

DRAWings® 4 avtomatično prepozna tip slike (bitna, vektorska), ki jo uvažate iz začetnega dialoga in naloži »Auto-tracer« za vsako bitno sliko. Nastavite število barv, ki jih želite meti v vzorcu vezenine ter še pobliže poglejte začetno podobo in s tem je delo opravljeno. Vsako spremembo, ki jo naredite, bo »Auto-tracer« avtomatično pregledal z namenom, da pomaga izboljšati njeno kvaliteto.

undefined

NOVO – uvozite datoteke »Stitch« take kot so in jih uredite z novimi orodji za urejanje

Uvozite katerokoli podprto datoteko z vbodi (stitch file) znotraj DRAWings 4 tako kot je in selektivno konvertirane dele/objekte celotnega vzorca vezenine v vektorski sliki, primerni za urejanje. Lahko jo tudi pustite nespremenjeno in preprosto dodate nekaj besedila ali celoten vzorec neposredno v nov “Create” (ustvari) zavihek. Poživite svoje stare vzorce in oplemenitite svoje nove vzorce. Nikoli več se ne boste ustavili zaradi svojih datotek z vbodi, ki jih ne morete urediti samo zato, ker nimate več izvorne datoteke z vbodi.


undefined

NOVO – kombinirajte datoteke vbodov z vektorskimi datotekami znotraj zavihka »Create«

Sedaj imate znotraj zavihka “Create” v DRAWings 4 možnost združevanja dveh ali več datotek vbodov skupaj z vektorskimi datotekami. Lahko jih urejate, dekorirate ali ustvarjate nove vzorce vezenja s pomočjo kombiniranja številnih različnih vzorcev. In vse to samo z nekaj kliki na miško.


undefined

NOVO – ročno KREIRAJTE vaše vzorce direktno v zavihku »Create« od začetka ali z predlogo ali brez z 3 različnimi orodji za RISANJE (DRAW tools)

V DRAWings® so vam v novem zavihku »Create« na voljo tri osnovna orodja za risanje (Freehand, Bezier in Outline), ki vam omogočajo ustvarjanje vzorcev od začetka ali na osnovi uvožene predloge. Lahko rišete vzorce v 3D pogledu in si takoj ogledate, kako so postavljeni vbodi. Fino usklajevanje ali spreminjanje oblik je možno narediti direktno v zavihku »Create« novega DRAWings®. Tradicionalno številčenje lahko izkoristi prednosti te funkcije in ustvarja natančno take rezultate vezenine, ki jih želite.

undefined

NOVO – popoln set orodij za ¸oblikovanje znotraj zavihka »Create«

V DRAWings® vam je v novem zavihku »Create« na voljo popoln set orodij za kreiranje vaših vzorcev direktno znotraj tega zavihka. Lahko uporabite obstoječem oblike kot so krogi, tortice, trapezi, zvezde, poligoni in štirikotniki in s pomočjo orodij za transformacije ustvarite natančno tiste vzorce vezenin, ki jih želite.


undefined

NOVO – popoln set orodij za besedila v okviru zavihka »Create«, ki vam omogočajo dodajanje besedila, dodajanje besedila na mesto, urejanje besedila in še veliko več

V DRAWings® vam je v novem zavihku »Create« na voljo možnost direktnega dodajanja besedila in njegovo urejanje s spreminjanjem tipa napisa, velikosti napisa in sloga napisa. Lahko celo spreminjate njegovo obliko in velikost ter spremenite položaj besedila na oblikah, ki ste jih kreirali.


undefined

NOVO – popolne možnosti urejanja/transformacije direktno znotraj zavihka »Create«

Vse transformacije, ki jih morate opraviti, je možno narediti direktno znotraj zavihka »Create«. Lahko ponovno naročite, premaknete, spremenite velikost ali ponovite vaše transformacije, izbrišete ali dodate nove objekte in pogledate učinek vaših transformacij brez preklapljanja od enega zavihka k drugemu.


undefined

NOVO – možnosti »Align«, »Distribute« in »Auto size objects«

Možnosti poravnave predmetov so na voljo znotraj zavihka »Create«, kar vam omogoča izvajanje natančnih prilagoditev vašega vzorca. Predmete lahko nastavite udi tako, da so med njim enake razdalje tako, da jih distribuirate avtomatično na delovno področje. Dodatno lahko samo z enim klikom miške naredite tudi to, da imajo strani objektov ali celoten objekt isto velikost.


undefined

NOVO – možnosti »Resize«, »Skew«, »Rotate« in »Mirror designs« znotraj zavihka »Create«

Z uporabo miške lahko v DRAWings 4 znotraj zavihka »Create« enostavno spreminjate velikost, nagibate, vrtite in delate zrcalne podobe kateregakoli objekta ali celo celotnih vzorcev, ne da bi vam bilo pri tem potrebno preklopiti med zavihki.


undefined

NOVO – možnosti »Group«, »Ungroup«, »Combine« in »Break apart«

Svoje objekte si lahko organizirate z združevanjem in razdruževanjem znotraj zavihka »Create«, saj bo s tem vaše delo oblikovanja lažje in bolj učinkovito. Imate tudi možnost kombiniranja različnih objektov in združevanja v en objekt ali obratno z izbiro za odstranitev (break apart). Z izbiro za kombiniranje objektov lahko ustvarjate celote in nove oblike.


undefined

NOVO – možnost za »Intersect«, »Weld« in »Trim objects« znotraj »Create« zavihka

Znotraj zavihka »Create« lahko ustvarite prav vsako obliko, ki si jo zamislite in sicer s spajanjem, rezanjem ali križanjem objektov in sicer samo z enim klikom na miško. Ta orodja vam bodo tudi pomagala urejati vaše lastne vzorce s spajanjem številnih majhnih objektov v večjega in z odstranjevanjem nepotrebnih vbodov pri objektih, ki se prekrivajo.


undefined

NOV način upravljanja z barvami znotraj zavihka »Create«

Sedaj v DRAWings 4 lahko znotraj zavihka »Create« nastavljate/spreminjate in po lastni želji izvajate prilagajanje barv. Definirajte svoje lastne barve ali uporabite katerokoli iz obstoječe barvne lestvice sukancev.


undefined

NOVO – možnosti oblikovanja 3D vektorskih vezenin

Narišite svojo vektorsko vezenino neposredno v 3D načinu znotraj novega »Create« zavihka. DRAWings 4 je ena izmed redkih programskih oprem za 3D dizajniranje na svetu, ki vključuje najnovejše tehnološke inovacije.

NOVO – »Copy« in »Paste« znotraj »Create« zavihka in znotraj ostalih primerkov (novi okvirji) programske opreme

Kreirane vzorce kopirajte z kopiranjem in lepljenjem znotraj »Create« zavihka ali ostalih primerkov (novi okvirji) DRAWings® 4. Lahko uporabite tudi možnost lepljenja vzorcev iz drugih programov za oblikovanje in jih konvertirate v vezenje. S tem lahko prav vsak vzorec iz katerekoli programske opreme postane del vašega vzorce v okviru DRAWings 4.

NOVO – popolni obroči za oblikovanje vključno z na tržišču najbolj priljubljenimi obroči

Vključen je popoln pregled obročev, z namenom da vam pomaga vnaprej potrditi, ali se vzorec, ki ga oblikujete, prilega znotraj določenega obroča, ki ga nameravate uporabiti. Uporabite ali oblikujete lahko tudi običajne obroče, ki so del pribora vašega stroja.

undefined

NOVO – uporaba »Guidelines«, »Ruler« in »Grid« znotraj zavihka »Create« za natančne pretvorbe oblik in za ustvarjanje novih oblik

V nov zavihek »Create« so dodana tudi orodja, ki vam bodo olajšala risanje vaših vzorcev. Lahko dodate vodilne črte ali omogočite mrežo in ravnilo, kar vam bo pomagalo pri risanju oblik ali izdelavi natančnejših sprememb vaših vzorcev.

NOVO – več možnosti izbire znotraj zavihka »Stitch« za lažje spreminjanje vezenja

Izbira po barvi, po tipu vbodov in po zaporedju prekrivanja so samo nekatere izmed možnosti izbire, ki so bile dodane z namenom pomoči pri ustvarjanju večplastnih sprememb na vzorcih, ki jih oblikujete.

NOVO – znotraj zavihka »Create« uporabite novo knjižnico simbolov (Symbol library) in konvertirajte vse simbole za popolno vezenje

Uporabite zavihek »Create« za vstavljanje simbolov, ki se bodo avtomatično in z lahkoto konvertirali v vezenino. Vse simbole, ki se ujemajo z vašimi nastavljenimi fonti, je možno uporabiti kot »clipart« (slikovne predloge) in jih dodati vašemu vzorcu prek funkcije »Vstavi simbol« (Insert Symbol).


undefined

NOVO – popoln »Node/Shape« urejevalnik znotraj zavihka »Create«

V DRAWings® je v novem zavihku »Create« dodan popoln in močan »Node/Shape« urejevalnik, s katerim brez težav preoblikujete katerikoli objekt vašega vzorca in takoj pogledate, kako se te spremembe odražajo na vašem vzorcu.


undefined

NOVO – povečanje kvalitete vezenine skupaj z novo kategorijo tkanine

Za boljše rezultate vezenja je še nadalje povečana kvaliteta vezenja, dodana pa je tudi nova kategorija za tkanino..

NOV 3D realističen predogled z možnostmi urejanja

Novo 3D orodje je bilo kreirano z namenom, da vam omogoči kreiranje celotnega vzorca vezenine direktno v 3D načinu.

NOVA podpora formatov datotek vezenja

NOVO – možnost izvoza vaše slike iz zavihka »Create« v vektorsko datoteko (svg file)

Vsak vzorec vezenine, ki je kreiran znotraj zavihka »Create« sestoji tudi iz slike v vektorski obliki, ki jo je individualno možno izvoziti v format SVG datoteke za kasnejšo uporabo. Tako lahko ločite svoje slike od vzorcev za vezenje kadarkoli želite.

NOVO - DRAWings® 4 izkorišča možnosti novih »Multi-core« procesorjev

Tako vam DRAWings 4 ponuja hitrejše izračune različnih parametrov in skoraj takojšne prepoznavanje vaših vzorcev..

NOVO – dela kot popolnoma samostojna programska oprema za oblikovanje vzorcev

DRAWings 4 vključuje popolnega vgrajenega oblikovalca in se učinkovito lahko uporabi kot samostojna aplikacija, saj vključuje vse, kar potrebujete za kreiranje in oblikovanje lastnih vzorcev za vezenje. Istočasno pa vam omogoča tudi nadaljevanje dela z vašo priljubljeno programsko opremo za grafično oblikovanje.

Novo – Inteligentni »auto-backup« sistem

Novi »auto-backup« sistem ponovno naloži vzorec, katerega delate v primeru, če gre kaj narobe.

NOVO – popolnoma kompatibilno z Windows® Vista

NOVO – paket vključuje tudi novo Wings’ modular® 2.50 verzijo (BASIC, TEXT in CONNECT moduli) s številnimi novimi možnostmi

NOVO – v paket je vključenih tudi 200 vektorskih vzorcev, optimiziranih za vezenje