KVALITETA IN OKOLJE

Pomembne ključne besede za nas so inovativnost, kakovost in varstvo okolja.

Inovativnost

Iz široke palete izdelkov proizvajalca Gunold vam lahko zagotovimo vse in še več, kar potrebuje vaše vezenje. Gunold si nenehno prizadeva, da izboljšuje svoje izdelke in sproti dopolnjuje svojo proizvodnjo. Stremimo k enemu cilju in ta je, da ustvarjamo nove proizvode in proizvodne procese, ki so tako v veliko korist strankam ter, da dodatno izboljšujejo okoljsko toleranco.

Kakovost od vsega začetka

Gunold je kratica za izbrane in kakovostne proizvode. Ko gre za kakovost Gunold ne sprejema kompromisov. Za proizvodnjo sukancev se uporablja le materiale najvišje kakovosti in kakovost se prične že z nabavo surovin in ta miselnost se ohranja skozi vse proizvodne procese. Po vsakem operativnem koraku sledi kontrola kakovosti in naključne vzorce se preveri še v laboratoriju. Ti ukrepi zagotavljajo konstantno kakovost, kar pomeni, da je vam na voljo le najboljše!

Rastemo

z vami

0 +
Zadovoljnih strank
0 +
let izkušenj
0 +
variacij izdelkov

Varstvo okolja, kot ga vidimo mi

Pri barvanju sukanca se uporablja le najboljše, kar tržišče lahko ponudi. V sodelovanju z najboljšo sodobno hišo barvanja, njeno »State of the art« opremo in programom, zagotavljamo najmanjšo porabo kemikalij pri barvanju sukanca.

Znano dejstvo je, da se tekom proizvodnje uporabljajo le okolju prijazna reaktivna barvila in prav tako so skrbno izbrane vse surovine. Barvila so kupljena le pri znanih kemičnih podjetjih, ki barvila proizvajajo in se tudi sami aktivno ukvarjajo z raziskavami na tem področju. Že v letu 1994 so bili naši sukanci certificirani po Oko-Tex 100 standardu, medtem, ko ostala podjetja še niso sledila okolju prijaznim smernicam. Ukrep namesto reakcije pri razvoju izdelkov, ki združujejo izjemne lastnosti z zgledno ekološko prijaznostjo, to je tisto, kar mi vidimo pod varstvom okolja.

blank